کلاهبرداری مجازی با اینترنت رایگان دانش‌ آموزی-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

کلاهبرداری مجازی با اینترنت رایگان دانش‌ آموزی

به گفته رئیس پلیس فتای استان لینک معرفی شده برای انتنرت رایگان دانش‌آموزان را به یک درگاه بانکی جعلی هدایت کرده و پس از دریافت اطلاعات بانکی، اقدام به برداشت وجه از حساب کاربران به صورت غیرمجاز می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 25
کد خبر: ۱۱۹۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر رئیس پلیس فتای استان اصفهان گفت: مجرمان سایبری با انتشار لینک جعلی به بهانه ارائه بسته اینترنت رایگان ویژه دانش‌آموزان به برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان می‌پردازند. سرهنگ سید مصطفی‌مرتضوی اظهار کرد: یکی از شگردهای مجرمان سایبری برای نفوذ به حریم خصوصی کاربران و سرقت اطلاعات بانکی آنها، انتشار لینک‌های جعلی یا فیشینگ در قالب ارائه بسته اینترنت رایگان در شبکه‌های اجتماعی است.

وی افزود: لینک معرفی شده، دانش‌آموزان را به یک درگاه بانکی جعلی هدایت کرده و پس از دریافت اطلاعات بانکی، اقدام به برداشت وجه از حساب کاربران به صورت غیرمجاز می‌کند.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان ادامه داد: به همه شهروندان به خصوص دانش‌آموزان توصیه می‌شود به پیام‌های دریافتی از سوی افراد ناشناس اعتماد نکرده و روی آنها کلیک نکنند. همچنین هنگام واریز وجه با استفاده از درگاه‌های پرداخت الکترونیکی پروتکل‌های امنیتی، آدرس صحیح درگاه بانکی مورد نظر، اطلاعات تماس با ما در سایت و نماد اعتماد الکترونیکی را به صورت کامل بررسی کرده تا در دام کلاهبرداران سایبری قرار نگیرند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سرقت اطلاعات کارت‌های بانکی توسط مجرمان از طریق اپلیکیشن شاد نیز صورت می‌گیرد، معلمان و دانش‌آموزان جهت نصب و به‌روزرسانی اپلیکیشن شاد حتماً به سایت وزارت آموزش و پرورش به آدرس اینترنتی https:‌//medu.ir مراجعه کنند و به پیام‌هایی که عموماً با مضامین نصب و تبلیغ نرم‌افزارها به ویژه در کانال‌های تلگرامی منتشر می‌شوند توجه نکنند./ایمنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده